NYE BILDER AV KATTETRIOEN <3 :)

Jammen har vi ikke passert midten av februar, og vi er på full fart på vei inn i den siste uken av februar.

Det er nå ca. en måned igjen før årets første utstilling går av stabelen, og da er det Trønderkatten som arrangerer utstilling. Jeg gleder meg kjempemasse til utstillingen 🙂 Nå har jeg hatt utstillingsfri en god stund, og kjenner det kribler i kroppen etter å dra på utstilling 🙂

På den utstillingen skal jeg ha med Nadina. Dixie Rose (datter til Nadina) konkurrerer i samme klasse som sin mor, og det er bortkastet penger. Jeg håper at Nadina kan ta to cert slik at hun kan bli Supreme Champion (den øverste tittelen en katt kan få som fertil).

Kanskje jeg melder på Aros til Trønderkatten sin utstilling. Han har jo fått de øverste titlene sine både som fertil og som kastrat. Siden han er 8 1/2 år konkurrerer han som senior, og i vanlig klasse. I vanlig klasse får han HP (hederspris). Derfor reiser jeg ikke med Aros på utstillinger. Han får være med på utstillinger i Trøndelag og Midt-Norge.

Jeg går rundt og venter på at Dixie skal få løpetiden sin slik at jeg får paret henne, men foreløpig er det mamma Nadina som leder stort på løpetidsfronten. Nadina skal jeg pare i august/september. Når jeg går rundt og venter, så skal man være sikker på at løpetiden ikke kommer. Det er så typisk. Hvis man har to hunnkatter, så kan løpetid hos den ene hunnkatten trigge slik at den andre hunnkatten får løpetiden sin.

I begynnelsen av mars er det vaksinering som står for tur. Alle tre kattene skal ha sin årlige vaksine. Katter som skal være med på utstilling må ta vaksinen 15 dager før utstillingen.

 

Deler noen nye bilder som jeg har tatt av kattetrioen <3 🙂 Håper dere liker bildene 🙂

 


Godpuseprinsen Aros slapper av og koser seg i sofaen <3 🙂

 


Godpusegutten Aros på pianoet <3 🙂

 


Godpusedronningen Nadina <3 🙂

 


Godpusejenta Nadina har satt seg opp til ære for fotografen <3 🙂

 


Godpuseprinsessen Dixie Rose <3 🙂

 


Godpusejenta Dixie Rose på toppen av bokhylla <3 🙂