Aros og Abyssa 1 uke gamle

AROS OG ABYSSA 1 UKE!
Abyssa 1 uke!
Aros nytt syn på livet:)
Aros og Abyssa er i dag 1 uke gamle:) De vokser og vokser. Dagen har de feiret med å spise, sove, spise og sove:) I går 21.08.06 veide Aros 197 gram og Abyssa 186 gram. Så de lider overhodet ingen nød:) Topsy er så flink til å amme og stelle med barna sine som hun aldri skulle ha gjort noe annet.
I ettermiddag da vi skulle se på Aros og Abyssa oppdaget vi at Aros øyne har ånet seg! Dette er jo også like stort som da de ble født! Spørsmålet er jo når Abyssa også åpner øynene sine. Tror det er like rundt hjørnet for henne også, fordi jeg ser ved neseroten at det er en liten åpning der.
De er så herlige, og til å spise opp:) Nei! Jeg lover, jeg skal ikke spise dem:) Det er sjelden de gir lyd fra seg, men de har volum begge to når mamma Topsy vekker dem fra den gode søvnen for å gi dem en grundig rumpevask. De kan også skrike når de har forvillet seg vekk fra hverandre. Ikke så lett å famle rundt i blinde!
Ellers går det lettere for oss å holde dem i hånden for å venne dem til mennesker. De skriker ikke så mye. Vi lar alltid Topsy være i nærheten slik at hun blir trygg på at vi ikke gjør dem noe, og trygg det er hun:)
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg