hits

HVIS DETTE ER GJORT MED VITEN OG VILJE HÅPER JEG AT KARMA SLÅR TILBAKE MER ENN DET DOBBELTE DIN DYREPLAGER!

Bildet lån fra denne nettsiden på facebook: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1613328545429719&id=149180621844526

 

Det mener jeg, og det til gangs! Helst i dobbel forstand!

Hva slags menneske er det som setter et reisebur med 4 katter på en bussholdeplass i minus 12 til minus 14 grader? Jeg bare spør.

Finner ingen unnskyldning på en slik ondskapsfull ugjerning! Ingen normale og oppegående dyreeiere setter et reisebur med 4 katter på en bussholdeplass en sprengkald vinternatt! Ingen! Det er over min fatteevne at noen kan finne på å gjøre noe slikt! Jeg får vondt langt inni hjerteroten bare ved tanken, og jeg  blir fysisk uvel når jeg leser om slikt. Ble så lei meg at tårene mine trillet ned kinnene :( Stakkars katter <3 <3 <3 <3 :( 

Det første som slår meg når jeg leser at alle kattene har øremidd er at vedkommende som er eier av kattene ikke har vært til veterinæren på en stund, og det det skremmer meg. Nettopp det sier så mye om hvilken uansvarlig katteier man har med å gjøre!

Jeg nekter å tro at kattene "tilfeldig" har blitt gjenglemt på denne bussholdeplassen. Det tror jeg med 100% sikkerhet man kan utelukke. Reiseburet med kattene har nok med viten og vilje blitt satt der slik at den ondskapsfulle og egoistiske katteieren kunne kvitte seg med kattene :( Tanken gjør meg opprørt, fly hakke forbanna og sint! En slik type sak er regelrett utilgivelig i mine øyne! Vedkommende burde blitt fradømt retten til å ha dyr for godt! 

Hvis det viser seg at kattene ble satt i reiseburet på bussholdeplassen med viten og vilje så er det en grusom, hatefull, forferdelig og ondskapsfull handling! Slike mennesker må være totalt blottet for alt som heter samvittighet og følelser, og jeg tørr å gå så langt å si at slike ondskapsfulle dyreeiere er psykopater! De har i hvert fall store personlige problemer. Hvis de kan gjøre noe så ondskapsfullt med et forsvarsløs og stakkars dyr, er ikke veien lang for at de kan gjøre noe med andre mennesker også! 

Vedkommende som gjorde dette mot kattene burde fått smake samme medisin! Jeg håper også at karma slår kraftig tilbake til vedkommende som gjorde dette, og det dobbelt opp! 

Hvis det er noen jeg aldri kommer til å tilgi, er det de som ikke tar ansvar for dyrene sine, de som mishandler stakkars forsvarsløse dyr og mobbere! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#dyremishandling #katterfunnetibusskur #dyrebeskyttelsen #hjertesukk #katter #dyrevern #oppgitt #ondskap 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

Irene

01.03.2018 kl.20:45

Jeg leste dette på facebook, og det er forferdelig :-(

Dette er ikke tilfeldig, men med et klart mål for øyet. Disse menneskene er ikke friske i hodene sine, men det er ingen unnskyldning. Mennesker som dette burde vært beskyttet mot seg selv.

Du får en fin kveld :-)

Godklem fra Irene

Skriv en ny kommentar

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

51, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett. I denne bloggen får du bli kjent oss 3 abyssinerne til matmor Toril. Vi abyssinerne er: Nadina (7 år), Dixie (datter til Nadina 5 1/2 år) og svensken Elvis som er 2 år :) Bloggen handler om oss kattene. Dere får se bilder av oss, outfit selvsagt. Vi har hørt at det er kjempepopulært med outfitbilder. Matmor er kjempestolt av oss alle 3, og stadig ser vi henne med fotoapparatet når hun skal ta bilder eller videoopptak av oss :) Vi deltar på katteutstillinger, og matmor har flere hyller med kjempeflotte pokaler som vi har vunnet, og på 3 av veggene på arbeidsrommet henger sertifikatsløyfene og tittelsløyfene vi har vunnet når vi har vært på utstillinger :) Dere vil også få se videoopptak av oss. Hvis Nadina eller Dixie venter kattunger vil dere få lov til å være med på den spennende reisen fra drektighet, til kattungefødsel og frem til kattungene flytter når de er 12 uker gamle :) Hvis dere vil lese mer, og se flere bilder av oss besøk hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://wwww.hakrilas.no/ Besøk vår offisielle Blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://www.hakrilas.no/blogg PS! Denne bloggen ble opprettet i 2014 for å ha backup på bilder og videoer hvis matmor skulle være uheldig å miste innleggene sine på vår offisielle blogg.


Kategorier

Arkiv