hits

SE PÅ DENNE PUPPEN :) 1+1 = 3 :)

Puppen til Nadina var nokså stor og rosa i desember :) 

 

Det betyr at her i huset ventes det kattungekull i begynnelsen av februar :) Var til veterinæren med Nadina mandag 02.01.2018, og Nadina er drektig med tre kattunger :) Først oppdaget veterinæren to kattunger, men så kommer en nok et foster til syne. Det var fasinerende å se ultralyden, for to av kattungene var våkne, og de rørte på seg. På ultralyden kunne vi se at de lå i fostersekken og masserte med forlabbene sine <3 :) 

Endelig kan jeg kunngjøre nyttårsnyheten :) Det har vært en lang jul siden jeg fattet mistanke. Hadde egentlig time til ultralyd med Nadina senere i uka, men jeg greide ikke vente. Spenningen tok overhånd :)

 

Her er den vordende pappaen til kattungene Ingave's Yannis <3 :) Bildet tok jeg da jeg var på Adelkatten sin utstilling i desember 2017 :) 

 

 

Videoopptak jeg tok av ultralyden da Nadina var til veterinæren :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#abyssiner #katt #abyssineroppdrett #kattungekullventes #ultralyd #veterinær #drektighet #drektighethoskatt 

 

 

5 kommentarer

Else Marit

02.01.2018 kl.19:01

Godt nytt år snuppa mi;))) Vi kom hjem ved åttetiden i går kveld. Det var slitsomt å stå opp i dag for å dra på jobb. Men godt å komme i normal døgnrytme igjen.

Råartig å treffe deg og de andre på lørdag;)) Og det ble en artig fest;))

Nææææhh så råartig at Nadina er drektig;)) Jeg sa det til at jeg trodde hun var drektig. For hun da jeg traff deg og kattene i jula vistes det at hun hadde lagt på seg siden jeg traff deg på hotellrommet på Dal i desember.

Åhhh da får jeg sett kattungene i påsken når vi kommer til Trondheim;))

Dette var artig oppdatering å lese;))

Ha en råfin kveld;))

Stooor klem fra Else Marit

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

02.01.2018 kl.22:03

Else Marit: Godt nytt år Else Marit vennen <3 :) Tusen takk for sist ja! Det var kjempekoselig å treffe deg også på festen vår :) Kjempegodt å høre at dere kom dere vel hjem igjen. Mannen min syntes også det var litt hardt i dag å stå opp, men han jobbet jo torsdag og fredag forrige uke.

Ja, hun var drektig ja, og det var kjempegøy :) Gleder meg kjempemasse at du aner ikke :) Da du traff henne på hotellet på Dal var hun tynn som en flis etter at hun hadde gått med løpetid nesten kontinuerlig siden juli 2017.

Ja, du får truffet dem når du kommer hjem til påske :) Da har det nok blitt fart på dem ja :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Irene

02.01.2018 kl.21:07

Nei så moro å lese at det viste seg at Nadina er drektig, og tenk at det kommer små kattunger til verden da :-) Jeg kjenner allerde at det kribler i magen til å komme på besøk til deg for å besøke deg, og for å kose med kattungene :-) Det var så koselig sist gang du hadde kull. Jeg krysser fingrene for at alt går bra med fødselen.

En fin kveld til deg :-)

Godklem fra Irene

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

02.01.2018 kl.22:37

Irene: Jeg ble kjempeglad selv da jeg fikk det bekreftet, og at jeg endelig kunne fortelle det :) Det var magisk å se to av kattungene ligge i fosterposen å melkemassere. De var aktive der inne ja :)

Nadina stråler lykkelig drektig, og hun er så harmonisk. Det er hun hver eneste gang når hun er drektig, og det er akkurat som hun liker å være drektig <3 :)

Regner med du kommer innom for en kopp kaffe og kattungekos når kattungene er født ja :) Det er bare kjempekoselig det :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Mona Elisabeth

03.01.2018 kl.15:19

Gratulerer :) Det var virkelig kjekt å høre. Jeg leste oppdateringen på facebook og jeg lo godt av statusoppdateringen din :)

Kjekt at du viser videoen fra ultralyden. Jeg får litt flashbacks til da jeg var på ultralyd da jeg var gravid :) Jeg kjenner igjen følelsen når du ser at det er liv, du ser hjertet banker og fosteret rører på deg.

Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine :)

Klem, klem fra Mona Elisabeth

Skriv en ny kommentar

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

51, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett. I denne bloggen får du bli kjent oss 3 abyssinerne til matmor Toril. Vi abyssinerne er: Nadina (7 år), Dixie (datter til Nadina 5 1/2 år) og svensken Elvis som er 2 år :) Bloggen handler om oss kattene. Dere får se bilder av oss, outfit selvsagt. Vi har hørt at det er kjempepopulært med outfitbilder. Matmor er kjempestolt av oss alle 3, og stadig ser vi henne med fotoapparatet når hun skal ta bilder eller videoopptak av oss :) Vi deltar på katteutstillinger, og matmor har flere hyller med kjempeflotte pokaler som vi har vunnet, og på 3 av veggene på arbeidsrommet henger sertifikatsløyfene og tittelsløyfene vi har vunnet når vi har vært på utstillinger :) Dere vil også få se videoopptak av oss. Hvis Nadina eller Dixie venter kattunger vil dere få lov til å være med på den spennende reisen fra drektighet, til kattungefødsel og frem til kattungene flytter når de er 12 uker gamle :) Hvis dere vil lese mer, og se flere bilder av oss besøk hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://wwww.hakrilas.no/ Besøk vår offisielle Blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://www.hakrilas.no/blogg PS! Denne bloggen ble opprettet i 2014 for å ha backup på bilder og videoer hvis matmor skulle være uheldig å miste innleggene sine på vår offisielle blogg.


Kategorier

Arkiv