BILDER AV PELSTREKLØVERET MITT 😻😻😻

Nå har jeg lyst til å dele noen bilder av pelstrekløveret mitt.
 
 
Lørdag 06.07 og søndag 07.07.2024 er det katteutstilling her i Trondheim, og det skal litjgodpusejenta vår Ærle få lov til å være med på 😻
 
 
Kattene må ha klippet klørne sine før utstillingen. Normalt sett gjør vi det selv, men siden jeg ikke er sterk nok i tommelen etter operasjonen skal vi til veterinæren for å få det gjort. Innekatter får ikke kvesset klørne sine som utekatter.
 
 
Jeg er kjempespent på hvordan bedømmelse Ærle får. Nå er hun jo tenåring, og kroppen voksen litt i rykk og napp. Abyssinere er ikke ferdig utviklet før de er 2-3 år gamle. Hun har blitt mye mørkere de siste månedene. I tillegg har hun tyngde. Hera og Ærle er omtrent like stor. Jeg må se to ganger på den før jeg ser forskjell på dem.
 
 
Ærle er et fangbarn. Hun elsker å kose seg i fanget mitt, og legger seg tett inntil meg når jeg sitter i sofaen. Der kan hun ligge flere timer for å kose 😻
 
 
Hun er sta som et esel, og har virkelig en sterk personlighet. Jeg har aldri hatt en slik sta abyssiner, og den pusefrøkena der vet nøyaktig hva hun vil og ikke.
 
 
Godpusejenta mi Hera har overtatt litt av dronningrollen i katteflokken, men hun lar Nadina til av og til. Hun er en rettferdig og god dronningpusekatt. Hera er kjempeglad i Ærle, og de to er uatskillelige.
 
 
De siste ukene har Hera sittet i vinduskarmen, og tennene har klapret av ivrighet. Det var ca. for fire uker siden at et måsepar fikk tre måseunger. De har bodd på taket til naboen. Dette har Hera sett, og hun sitter i vinduskarmen og mekrer så tennene klaprer i munnen 😻 Hadde nok vært godt med en måsestek ja 😂🤣
 
 
Godpusejenta mi Nadina blir 16 år i august. hun blir godt respektert av Hera og Ærle, og de to er snille med Nadina ❤️❤️😻😻 Nadina har overlatt dronningplassen sin på TV’n til Hera. Det har skjedd automatisk uten noe form for slossing.
 
 
Nadina vet å sette seg i respekt for de andre kattene. Går de over grensen så ser hun dem dypt inn i øynene. Hjelper ikke det kommer et fres.
 
 
Nadina får lov til å være med på hytta de helgene vi reiser dit, og der koser hun seg, og hun får litt fred fra Ære og Hera. På hytta får hun matmor og matfar sin fulle oppmerksomhet, og det fortjener hun virkelig😻
 
 
Har lyst til å dele noen bilder av pelspusetrioen, og håper dere liker bildene 😻😻😻
 
 

Godpusejenta Nadina koser seg, og slapper av på puta i sofaen på hytta 😻

 
 

Nadina koser seg i godstolen sin på hytta 😻

 
 

Godpusejenta mi Hera koser seg på sin faste hvileplass oppe på TV’n 😻

 
 

Hera koser seg på armlenet på sofaen 😻

 
 

Litjgodpusejenta mi Ærle slapper av på sofaryggen 😻

 
 

Ærle sitter staslig på toppen av kloremøbelet 😻

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg