hits

november 2015

ENDELIG! 19-ÅRING TILTALT FOR KATTEDRAP! EN KJEMPESTOR SEIER!

Endelig så har politiet tatt affære når en 19 åringen er tiltalt for kattedrap:

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/dyrevern/tiltalt-for-brutalt-kattedrap/a/23556599/

 

 

Det er jammen kjempebra, og på høy tid, for det kattedrapet var bestialsk å lese om :(

Jeg blir regelrett fysisk kvalm og dårlig av å lese hva den ondskapsfulle 19-åringen gjorde med katten :( Stakkars forsvarsløse katt <3 :( Jeg finner ikke ord for hvor kjempetrist og grusomt jeg synes den bestialske handlingen til 19-åringen var :(

Det hjelper ikke at mannen er syk når han uttaler at han har dragning mot å drepe jenter og unge kvinner! Igjen er det beviset mot et voldsomt innebygget hat og ondskap hos 19-åringen! Han er fullstendig blottet for alt som heter empati, samvittighet og medfølelse!

Jeg greier ikke ha medfølelse med denne 19-åringen, for han har frarøvet en uskyldig og forsvarsløs katt livet. Tilbake sitter det en sørgende familie som har mistet sin elskede katt <3 :(

Det er kjempebra at 19-åring holdes i varetekt, siden at psykiatrien ikke kunne love behandling, for mannen må jo skjermes fra liknende handlinger!

Hvis denne 19-åringen slippes fri, kommer han garantert til å gjøre nye destruktive handlinger mot enten mennesker eller dyr, og det er skremmende å tenke på.

Jeg håper inderlig at 19-åringen blir dømt til 3 års fengsel, og det er jo strafferammen i en slik sak! Når 19-åringen går rundt med trangen til å drepe, bør er dette kjempealvorlig, og noe retten må ta seriøst!

Uansett er denne saken et kjempestor seier for oss som katter, hunder og andre kjæledyr! Vi sier bare: "Jippi! Endelig en tiltale mot en ondskapsfull og hatefull dyremishandler!"

  

 

 

#kattedrap #dyremishanling #seierfordyrevern #rettssystem