hits

EN VARM SOLSKINNSETTERMIDDAG FOR HERA OG HELIOS PÅ VERANDAEN <3 <3 :)

Godpusegutten (N) Hakrilas Helios nyter solskinnet på verandaen <3 :) 

 

Godpusejenta (N) Hakrilas Hera nyter solskinnet på verandaen <3 :) 

 

Godpusene Hera og Helios koser seg ute på verandaen <3 <3 :) 

 

"Ha, ha, ha :) Nå skal du få!" :) 

 

"Pass deg du Hera, jeg er er stor som en farlig og skummel bjørn!" :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#abyssiner #abyssinerkattunger #katter #kattunger #abyssineroppdrett #bilder #sommerdag #ute #veranda #hakrilas 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer

Mona Elisabeth

26.05.2018 kl.19:03

Kjekt med veranda med netting rundt. Vi har det på den ene verandaen vår sånn at Lucia kan være der når det er varmt. Hun koser seg å være ute der. Vi har innredet den med noen klatrestokker, hyller hun kan ligge på, et krypinn til henne hvis det regner, kattedo med sand i og matskåler. Lucia synes det er kjekt å være der.

Vakre bilder du har tatt av kattungene og de er vakre ja :) Kjekt å se bilder hvor de er i aksjon :)

Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine :)

Klem, klem fra Mona Elisabeth

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

02.06.2018 kl.20:49

Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og kjempekoselig du likte bildene mine :)

Ja, det er kjempeherlig å ha slik veranda, og nå skal vi begynne å ordne til ny netting, for vi skal skifte ut den gamle. Det må vi vente til det blir regn og grått vær. Da bruker ikke kattene verandaen så mye :)

Vi tenker også på å ordne til noen hyller i høyder som de sitte på. Abyssinere elsker jo å sitte i høyden. Det gjør også somalier vel?

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg videre :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Gry

26.05.2018 kl.23:11

Koselige situasjonsbilder du har fått tatt av kattungene <3 De to bildene jeg likte best var bilde nummer 3 og det siste bildet. Det er gøy å se når katter skal tøffe seg og de reiser seg opp med forlabbene i været. Da er de tøffe små løver :)

Du må ha en fin og god kveld :)

Stor bloggklem fra Gry

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

02.06.2018 kl.20:58

Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar deg, og tusen takk for tilbakemeldingen på bildene. Det motiverer meg til å fortsette å ta bilder :)

Tredje bildet likte jeg også :)

He, he, he :) Ja, de er ikke gamle før de skal tøffe seg for hverandre som små bjørner. Da er de kjempeherlige :)

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld , og en fortsatt kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Irene

29.05.2018 kl.20:30

Det var jammen noen flotte bilder du har fått att av kattungene :-) Du snakkker om noen flotte blinkskudd. Jeg likte bildene dine godt :-)

Var det ikke trist å levere fra seg kattungene som flyttet? Jeg hadde ikke klart det. Det må være trist og skilles fra kattungene når de reiser :-(

Jeg kommer innom på besøk til en kopp kaffe før jobb på torsdag :-)

Jeg ønsker deg en riktig fin kveld :-)

Godklem fra Irene

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

02.06.2018 kl.21:20

Irene: Irene: Aller først tusen takk for sist på torsdag :) Det var kjempekoselig å få besøk av deg :)

Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg :) Kjempekoselig at du likte bildene mine. Jeg elsker jo å ta bilder av kattene, og tilbakemelding gjør at jeg blir motivert til å fortsette å ta bilder :)

Selvfølgelig er det vemodig når kattungene flytter, men når de kommer til eiere som elsker dem av dypet av sitt hjerte varmer det hjertet mitt, og når du ser det blir full match mellom ny eier og katten er det kjemperørende <3 :)

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg videre :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Else Marit

03.06.2018 kl.16:05

Åååhhh snuppa mi så råfine bilder av kattungene. Og du har tatt råherlige situasjonsbilder av kattungene. Det var råartig at du fikk det til. Jeg vet hvordan abyssinere er. Det er ikke lett å få til å fotografere abyssinerkattunger i den alderen. For de er over alt. Jeg husker hvordan Snuppa var.

Ha en råfin ettermiddag;))

Stooor klem fra Else Marit

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

12.06.2018 kl.19:39

Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen <3 :) Det var kjempekoselig å høre at du synes :) Jeg passer på alltid ha fotoapparatet i nærheten slik at jeg kan ta bilder av kattungene og kattene hvis de gjør noe, og jeg ser et fint motiv av dem :)

Takk du! Det skal være sant og visst. Var egentlig verre når de var yngre, for da var de over alt! Nå skjønner de hva som skal skje når jeg kommer med fotoapparatet :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Skriv en ny kommentar

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

51, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett. I denne bloggen får du bli kjent oss 3 abyssinerne til matmor Toril. Vi abyssinerne er: Nadina (7 år), Dixie (datter til Nadina 5 1/2 år) og svensken Elvis som er 2 år :) Bloggen handler om oss kattene. Dere får se bilder av oss, outfit selvsagt. Vi har hørt at det er kjempepopulært med outfitbilder. Matmor er kjempestolt av oss alle 3, og stadig ser vi henne med fotoapparatet når hun skal ta bilder eller videoopptak av oss :) Vi deltar på katteutstillinger, og matmor har flere hyller med kjempeflotte pokaler som vi har vunnet, og på 3 av veggene på arbeidsrommet henger sertifikatsløyfene og tittelsløyfene vi har vunnet når vi har vært på utstillinger :) Dere vil også få se videoopptak av oss. Hvis Nadina eller Dixie venter kattunger vil dere få lov til å være med på den spennende reisen fra drektighet, til kattungefødsel og frem til kattungene flytter når de er 12 uker gamle :) Hvis dere vil lese mer, og se flere bilder av oss besøk hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://wwww.hakrilas.no/ Besøk vår offisielle Blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://www.hakrilas.no/blogg PS! Denne bloggen ble opprettet i 2014 for å ha backup på bilder og videoer hvis matmor skulle være uheldig å miste innleggene sine på vår offisielle blogg.


Kategorier

Arkiv