NY OG SPENNENDE PAKKE I POSTEN FRA NETTBUTIKKEN TREAT FOR TAILS TIL ABYSSINERTRIOEN MIN :) (Sponset innlegg)

Abyssinertrioen min mottok en pakke nr.2 fra nettbutikken Treat For Tails i september :) Treat For Tails er en nettbutikk som selger flotte og morsomme katteleker til katten din, sunt kattegodteri til katten, tyggepinne m.m.

Jeg skal skrive under på at det som Treat For Tails selger er kjempepopulært for kattene :) Mine abyssinere har allerede greid å spise opp tre poser med kattegodis, den første fjærlekemusen er avgått med døden og den ble myrdet med drukning i vannskålen flere ganger :) Lekeballen med mus i midten blir inndratt til natten, for et par netter etter abyssinertrioen min fikk den første ballen fant de ut at den gikk det an å leke med om natten. Matmor og matfar våknet at den skranglet bortover gulvet. Hver kveld etter det blir den inndratt før vi legger oss :) 

Prisen for det Treat For Tails selger er ikke dyrt! 

Til alle dere som har katt anbefaler jeg dere å gå inn på Treat For Tails sin hjemmeside for å ta en titt, og dere burde bestille dere en abonementseske! Gå inn på denne lenken for å se: https://www.treatfortails.no/

 

En videosnutt av kattene mine når matmor åpner pakken fra Treat For Tails :) 

 

 

Innholdet i pakke nr.2 fra Treat For Tails :) 

 

 

Elvis og Nadina prøvesmaker Vitakraftgodisen som lå i pakke nr.2, og den skal jeg hilse å si falt i smak :) 

 

 

Elvis og Dixie leker med fjærleken som var med i pakken fra Treat For Tails :) 

 

Tusen takk for pakke nr.2 som jeg fikk fra Treat For Tails: https://www.treatfortails.no Kattene mine og matmor satte kjempestor pris på pakken :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#sponsetinnlegg #pakkefratreatfortails #nettbutikk #treatfortails #abyssiner #katter #kjæledyr #katteleker #kattegodis #bilde #videoer

12 kommentarer

due

17.09.2017 kl.00:06

Gøy å se dem live :) Selv synes jeg slike pakke blir litt dyrt. Men det er fine pakker :)

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

17.09.2017 kl.00:12

due: Tusen takk for det :) Det ble lettere å filme nå som jeg har selfiestang, for da gikk det fint å holde mobiltelefonen på en litt mer ordentlig måte :)

Ja, det er kjempefine pakker, og det ble kjempepopulært til kattene :)

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

due

17.09.2017 kl.00:17

hahaha.Vi skriver til hverandre på tvers her :) Du kommenterte på mitt innlegg, mens jeg så film av dine katter og skrev kommentar her :) Må lære meg litt om å poste film jeg også, da jeg har hund, to katter og et hamster her. Ja ett av 3 hamster er igjen, da to hamster har blitt tatt med ut av kattedøra. Mio er kriminell på hamster. Katten vår på 1år...

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

17.09.2017 kl.00:24

due: Du kan jo skrive til Treat for Tails for å høre om du kan få pakke sponset til kattene dine også. Flere bloggere har gjort det. De har en facebookside som du kan like også. Tak kontakt med dem du :)

Selv laster jeg over filmene til Youtube, og så setter jeg inn html-koden i innlegget. Jeg er sikker på at at du lærer det å sette inn videoer. Det er lett når du har lært det :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Amal Belaaouam

17.09.2017 kl.12:12

herlige katte :) gøy å se video av de

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

21.09.2017 kl.19:50

Amal Belaaouam: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg :) Kjempekoselig at du likte å se se videoer av dem :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, fra kattene og matmor

Else Marit

17.09.2017 kl.21:35

Det var en råfin pakke som kattene dine fikk da snuppa mi;)) Jeg forstår at dette bla populært for abyssinerene. Og artig å se videoopptak med dem;))

Jeg har sett på nettsiden til treat for tails. Og de hadde artige ting i pakkene til kattene. Jeg sitter og lurer på om jeg skal bestille til Snuppa vår. For det tror jeg hun hadde elsket;))

Ha en fin kveld;))

Stooor klem fra Else Marit

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

21.09.2017 kl.19:57

Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen :)

Jeg synes nettbutikken Treat for tails har kjempefine leker og godbiter til kattene, og kattene elsker de nye lekene sine :) Jeg må spare på noen av lekene slik at de ikke har alle sammen fremme. Når de leker med lekene sine havner noen leker under sofaen, og plutselig finner de frem en gammel lekemus, eller en lekeball som de har gjemt unna :)

Anbefaler deg å bestille pakker som de reklamerer for :) Det skal jeg love deg hadde blitt populært for Snuppa :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra kattene og matmor

Irene

19.09.2017 kl.17:24

Jeg må si at kattene dine er heldige som har fått to pakker med diverse leker og godt :-)

Det er moro at du lager en video av kattene dine når du får slike pakker i posten til dem, og det er ikke bare moro for nettbutikken som sender deg gaver, men også for oss som følger med på bloggen din :-)

Den lekemusen Maco fikk er yndlingsmusen hans, men stanken den snakker vi ikke om :-) Ha ha :-) Det er den verste stanken jeg noen gang har kjent. Usj.

En fin ettermiddag ønskes deg :-)

Godklem fra Irene

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

21.09.2017 kl.20:04

Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg :)

Jeg må si med hånden på hjertet at nettbutikken Treat for tails har kjempefine leker og godibiter som faller i smak til kattene :) Kjempegøy at det finnes en slik nettbutikk. De er jo heller ikke så dyre!

Jeg ville prøve å gjøre det litt mer ordentlig med videoer som viser kattene i aksjon, og godbiten jeg gav til Nadina og Elvis slo an :)

Kjempeherlig å høre at Maco liker musen jeg heklet :) De er populære de musene, og de som har kjøpt mus fra meg sier at kattene blir helt kjempeville når de får musen :) Lukta snakker vi ikke om. Når jeg skal sende en slik mus i posten til noen må jeg pakke den inn med to brødposer utenpå for at lukten ikke skal spre seg.

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra kattene og matmor

Mona Elisabeth

20.09.2017 kl.23:36

Jøss så kjekt at kattene dine fikk en ny pakke fra nettbutikken. Der var det mye kjekt for dem ja :) Lucia hadde blitt helt vill av viftepinnen, for hun elsker viftepinner. Hun finner tak i viftepinnene selv, for hun vet hvor de ligger :)

Jeg synes det er kjekt å få se videoer av kattene dine, og du må ta flere videoer av dem :) Det er virkelig kjekt å se :)

Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine :)

Klem, klem fra Mona Elisabeth

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

21.09.2017 kl.20:15

Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg :)

Jeg ble kjempeglad for de to pakkene Treat for tails sendt til kattene mine, og alt som var i pakkene var kjempepopulært. Kattegodisene er kattene helt ville etter, og lekene er populære. Har delt opp lekene slik at de har leker liggende i reserve :)

Viftepinner må jeg leke med kattene med hver dag, og det er kjempegøy for dem :) De elsker viftepinner med fjær på, og det er ikke mye fjær igjen etter noen runder med lek med viftepinner nei :)

Kjempekoselig at du likte å se videoer av trekløveret mitt :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra kattene og matmor

Skriv en ny kommentar

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

51, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett. I denne bloggen får du bli kjent oss 3 abyssinerne til matmor Toril. Vi abyssinerne er: Nadina (7 år), Dixie (datter til Nadina 5 1/2 år) og svensken Elvis som er 2 år :) Bloggen handler om oss kattene. Dere får se bilder av oss, outfit selvsagt. Vi har hørt at det er kjempepopulært med outfitbilder. Matmor er kjempestolt av oss alle 3, og stadig ser vi henne med fotoapparatet når hun skal ta bilder eller videoopptak av oss :) Vi deltar på katteutstillinger, og matmor har flere hyller med kjempeflotte pokaler som vi har vunnet, og på 3 av veggene på arbeidsrommet henger sertifikatsløyfene og tittelsløyfene vi har vunnet når vi har vært på utstillinger :) Dere vil også få se videoopptak av oss. Hvis Nadina eller Dixie venter kattunger vil dere få lov til å være med på den spennende reisen fra drektighet, til kattungefødsel og frem til kattungene flytter når de er 12 uker gamle :) Hvis dere vil lese mer, og se flere bilder av oss besøk hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://wwww.hakrilas.no/ Besøk vår offisielle Blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://www.hakrilas.no/blogg PS! Denne bloggen ble opprettet i 2014 for å ha backup på bilder og videoer hvis matmor skulle være uheldig å miste innleggene sine på vår offisielle blogg.


Kategorier

Arkiv

hits