GODPUSEGUTTEN OG "BRUNOSTEN" MIN ELVIS FYLLER 2 ÅR 22.02.2017 <3 :)

I dag 22.02.2017 fyller godpusegutten og "brunosten" min CH (Champion) S*Skommerdal's Elvis to år <3 :)

Elvis har en kjempeherlig og kjempenydelig personlighet. Han har en innvendig trygghet, og det gjenspeiler seg i at han er trygg på alle mennesker og andre katter. Elvis tror godt om alle mennesker, og han vil gjerne være venn med andre katter. 

Godpusegutten min er "matmor" sin katt, og han er så avhengig av meg. Jeg kan gå på WC, og Elvis sitter og hyler etter meg. Mannen min kan sitte i sofaen, men nei da. Det er matmor som gjelder for ham :) 

Elvis går kjempefint sammen med Nadina og Dixie, men han vet å erte Nadina litt. Takk og lov sier Nadina i fra når nok er nok, men da synes Elvis det er enda mer morsommere å erte henne. Akkurat som søsken.

Over oss bor det et par, og de har fått seg huskatt. Huskatten heter Sølvi. Nå er Sølvi nesten ett år gammel, og får lov til å gå ut. Siden vi bor i firmannsbolig er det ikke lett å slippe en katt inn og ut. De har laget en slags trapp ned fra verandaen deres slik at Sølvi kan gå ut og inn som hun vil. Trappen stopper opp ved verandaen vår, og Sølvi har funnet ut at inne hos oss er det katter. Elvis har sett Sølvi gjennom vinduet, og han sitter og lokker på henne. I dag fikk Elvis komme ut på katteverandaen, og Sølvi og Elvis stod lenge og snuste på hverandre gjennom nettingen :) Jeg fikk nesten ikke Elvis inn igjen, for han ville være ute på verandaen :) 

Elvis er en liten snik. Han vet kjempegodt at det ikke er lov til å være på spisebordet når vi spiser middag, men det har Elvis funnet en løsning på. Nesten hver gang vi sitter og spiser middag, kommer Elvis snikende bakfra, og legger seg over skulderen min. Der ligger han, og han maler kjempehøyt :) Akkurat der og da er det vanskelig å kjefte på ham når han innynder seg slik. 

Alle som møter Elvis smelter for hans kjempeherlige personlighet, og Elvis vet hvordan han skal smelte hjertene til folk som kommer på besøk <3 :) 

Tenk Elvisgodgutten blir to år i dag. I løpet av 2016 ble Elvis pappa til 15 kattunger, og han ble pappa før han fylte ett år :) Den gutten greide å pare seg med Dixie i november 2015 uten at jeg visste det :) 

Nå er Elvis kjemisk kastrert med chip, men jeg håper på at han kan få sin IC (Internasjonal Champion) tittel våren 2017 slik at jeg kan kastrere ham.

Gratulerer med dagen godpusegutten og "brunosten" min Elvis <3 <3 <3 :) 

 


Godpusegutten min S*Skimmerdal's Elvis ca. 10 uker gammel :) Bilde tatt av fotograf Maria Westling 

 

video:291116_elvis_skulder_middag

"Vær så snill dag matmor, bare en bitteliten bit av kyllingen din" :) 

 

 


 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

#abyssiner #abyssineroppdrett #skimmerdalselvis #toår #bursdag #bilder #rasekatt #katter #kjæledyr

  

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer

Amalie Løvåsen Di Lorenzo

22.02.2017 kl.14:05

Så utrolig nydelige pusekatter <3

Gina

23.02.2017 kl.16:57

Åh så koselig :) Gratulerer til han :) Jeg har hatt to Abyssinere tidligere og jeg elsket dem! Så gode og omsorgsfulle katter. Men også aktive, hehe!

Else Marit

24.02.2017 kl.15:08

Takk for en råkoselelig formiddag hos deg og kattene i går snuppa mi;)) Det var råkost å treffe deg igjen;)) Grattis med dagen til elsklingen Elvis. Jeg er råforelsket i ham. Hver gang jeg har besøkt deg er det Elvis som først kommer for å hilse på meg. Nadina og Dixie er ikke redd for fremmede folk de ikke kjenner. For de også kommer opp i fanget og legger seg der;)) Sånn er Snuppa også. Hver gang vi får besøk kommer hun og legger seg i fanget til gjestene våre.

Det har vært råkoselig å ha ferie hjemme hos mamma og pappa. Og hvis været blir bra i helga skal vi komme oss ut på en skitur. Vi reiser hjem til Oslo på søndag litt ut på dagen. Men vi kommer opp til Trondheim i påskeferien. Og jeg gleder meg til å treffe deg da;))

Ha en fin fredag;))

Stooor klem fra Else Marit

Camilla

01.03.2017 kl.02:20

Hei!

Kan det stemme at du hadde en personlig blogg også, for ganske mange år siden nå?

Så deg på fremsiden, og husker jeg pleide å følge en blogger som lignet på deg :)

Camilla

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

01.03.2017 kl.02:27

Camilla: Jo da det stemmer det ?? Blogginnleggene mine fra den bloggen flyttet jeg over på en blogg med eget domene da jeg slettet den personlige bloggen her inne.

Skriv en ny kommentar

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

50, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett. I denne bloggen får du bli kjent oss 3 abyssinerne til matmor Toril. Vi abyssinerne er: Nadina (6 år), Dixie (datter til Nadina 3 1/2 år) og lille Elvis som ble født 22.02.2015 :) Bloggen handler om oss kattene. Dere får se bilder av oss, outfit selvsagt. Vi har hørt at det er kjempepopulært med outfitbilder. Matmor er kjempestolt av oss alle 3, og stadig ser vi henne med fotoapparatet når hun skal ta bilder eller videoopptak av oss :) Vi deltar på katteutstillinger, og matmor har flere hyller med kjempeflotte pokaler som vi har vunnet, og på 3 av veggene på arbeidsrommet henger sertifikatsløyfene og tittelsløyfene vi har vunnet når vi har vært på utstillinger :) Dere vil også få se videoopptak av oss. Hvis Nadina eller Dixie venter kattunger vil dere få lov til å være med på den spennende reisen fra drektighet, til kattungefødsel og frem til kattungene flytter når de er 12 uker gamle :) Hvis dere vil lese mer, og se flere bilder av oss besøk hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://wwww.hakrilas.no/ Besøk vår offisielle Blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://www.hakrilas.no/blogg PS! Denne bloggen ble opprettet i 2014 for å ha backup på bilder og videoer hvis matmor skulle være uheldig å miste innleggene sine på vår offisielle blogg.


Kategorier

Arkiv

hits