JEG SER HVA DU SPISTE TIL MIDDAG I GÅR :)


Dette bildet av Florence ble tatt 15.03.2016, og her ser ser du langt bak i drøvelen på henne :) Ser at hun fikk Royal Canin kattungevåtfòr til middag :)
 

6 kommentarer

Mona Elisabeth

16.03.2016 kl.20:04

Det var litt av et bilde tatt i rette øyeblikk :)

Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine :)

Klem, klem fra Mona Elisabeth

detreraringene

20.03.2016 kl.16:24

ÅÅÅh for et fantastisk bilde !!! Både en god fotograf og en nydelig rampete katt!

Sjekk gjerne ut bloggen min i dag <3

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

07.04.2016 kl.20:35

Mona Elisabeth: Tusen takk for det :) Jeg knipset flere bilder etter hverandre med kameraet mitt, og fikk fanget gjespingen akkurat i det gapet var på det høyeste :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

07.04.2016 kl.20:36

detreraringene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildet mitt, og jeg elsker jo å fotografere. Setter pris på tilbakemeldingene på bildene, for det motiverer meg til å fortsette å dele bilder med dere :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr fra Toril og kattene

Rikke

21.02.2017 kl.23:25

Haha! Fantastisk bilde! :)

Sandra Hansen

22.02.2017 kl.10:22

nommen så nusselig ! <3 så jo skikkelig eksotisk ut og pelsen ser bare kongelig ut !

Skriv en ny kommentar

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

(N) Hakrilas Abyssineroppdrett

50, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett. I denne bloggen får du bli kjent oss 3 abyssinerne til matmor Toril. Vi abyssinerne er: Nadina (7 år), Dixie (datter til Nadina 5 1/2 år) og svensken Elvis som er 2 år :) Bloggen handler om oss kattene. Dere får se bilder av oss, outfit selvsagt. Vi har hørt at det er kjempepopulært med outfitbilder. Matmor er kjempestolt av oss alle 3, og stadig ser vi henne med fotoapparatet når hun skal ta bilder eller videoopptak av oss :) Vi deltar på katteutstillinger, og matmor har flere hyller med kjempeflotte pokaler som vi har vunnet, og på 3 av veggene på arbeidsrommet henger sertifikatsløyfene og tittelsløyfene vi har vunnet når vi har vært på utstillinger :) Dere vil også få se videoopptak av oss. Hvis Nadina eller Dixie venter kattunger vil dere få lov til å være med på den spennende reisen fra drektighet, til kattungefødsel og frem til kattungene flytter når de er 12 uker gamle :) Hvis dere vil lese mer, og se flere bilder av oss besøk hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://wwww.hakrilas.no/ Besøk vår offisielle Blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: http://www.hakrilas.no/blogg PS! Denne bloggen ble opprettet i 2014 for å ha backup på bilder og videoer hvis matmor skulle være uheldig å miste innleggene sine på vår offisielle blogg.


Kategorier

Arkiv

hits